Op 25, 26 en 27 november zetten ex-racepiloot Wim Eyckmans en z'n vrouwtje Wendy de deuren van hun winkel wagenwijd open. Auto-, motor- en kartliefhebbers kunnen dan een kijkje komen nemen in de uitgebreide collectie helmen, kledij en onderdelen.

Tijdens de opendeurdagen zal de nieuwe collectie van Alpinestar worden voorgesteld. Je kan hier niet alleen terecht voor kledij, maar ook voor onderdelen.

Zo zal het nieuwe CRG & Maranello chassis 2012 te bewonderen zijn.

Voor de liefhebbers van snelle wagens staan er dit jaar enkele racewagens tentoongesteld. Zo verwachten Wim en Wendy oa. de aanwezigheid van de KTM X-Bow, de Viper van KRK Racing (dit is de racewagen van Koen Wauters) en de Studebaker Commander (ex-winnaar van de Carrera Panamericano). Ook hebben al enkele bekende piloten uit de autosport, de karting en motorcross hun aanwezigheid bevestigd.

Naast alles voor de mechanische sport, kan je sinds kort bij Speedwear ook terecht in de giftshop, waar je ongeveer alles van een persoonlijke touch kan laten voorzien, gaande van koffietassen met een foto, tot regenschermen en T-shirts met een eigen foto of tekst. Leuke eindejaarsgeschenken aan democratische prijzen.

Om het voor de niet-sportievelingen nog interessanter te maken, worden ook dit jaar weer enkele 'race'-bv's verwacht. Zijn al zeker van de partij: Kristof Stienlet (Bartje van 'Schuifaf'), Hilde Gijsbrechts (Wittekerke), Peter Hopmans, Brahim, Manfred Verbeke Sarah De Backer, Stoffel Bollu en Jérome Dewulf.

Er is dus voor ieder wel een reden om op een van de dagen eens een kijkje te komen nemen bij Speedwear.

Vrijdag: van 14u tot 22u
Zaterdag: van 10u tot 20u
Zondag: van 10u tot 18u

Speedwear NV
Hoogton 26
2200 Noorderwijk


Meer info vind je ook op www.speedwear.be

Foto's: opendeurdagen 2010 ©Peter Vissers/Nnieuws